Hej,

vores gamle hjemmeside blev desværre startet langt før foreningen blev registreret i virksomhedsregister. Dette betød, at hjemmesiden, både web-hotellet, hvor den lå, men også selve navnet, personligt tilhørte Jørgen Lakjær og ikke foreningen.

Desværre nåede Jørgen ikke at overskrive ejerskabet af hjemmesiden til mig, eller foreningen inden hans død. Som følge af dette ejes den gamle hjemmeside nu af hans arvinger. Dem kunne jeg desværre trods adskillelige forsøg ikke få kontakt til. Derfor kunne jeg hverken overtage siden, eller også bare navnet til den.

Siden registreringen af navnet ikke bliver betalt længere, betyder set selvfølgeligt, at den på tidspunkt udløber, men desværre kunne jeg af vores tidligere udbyder, One.com ikke få oplyst hvornår det bliver. Jeg kunne hellere ikke få hjælp eller bare brugbar information omkring dette. Jeg kunne hellere få dem til at tage en backup af hjemmesiden, som man senere kunne genetablere, når navnet vistoftgaardens.dk var bleven fri igen.

Som konsekvens af denne ekstrem dårlige service, kombineret med høje priser og kun acceptabel performance, har jeg derfor nu skiftet Webhotel til UnoEuro. Desværre havde de ikke den samme type WebBuilder så jeg kan kun bruge min personlige backup af vores gamle hjemmesiden som retningslinje og er nødt til at skive hele siden på ny fra bunden af.

For at komme i gang med dette hurtigst muligt, har jeg valgt at starte under dette, forhåbentlig midlertidige, navn: http://vgj-sabro.dk

Med venlig hilsen
Andreas Riecke

Formand / Webmaster


Loading Conversation